lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @heading_font_weight:

Ubgen

UBGEN

SPECIALISTS OF BONE SURGERY IN DENTISTRY

Η Γη: ένας κόκκος άμμου σε μια τεράστια κοσμική αρένα. Μέχρι σήμερα, ο μόνος γνωστός κόσμος που μπορεί να υποστηρίξει τη ζωή. Όλοι όσοι αγαπάμε και κάθε άνθρωπος έχει ζήσει την ύπαρξή του εδώ. Εδώ είμαστε. Αυτό είναι το σπίτι μας. Αυτοι ειμαστε. Αυτός είναι ο λόγος που αποφασίσαμε να αφιερώσουμε την επαγγελματική μας ζωή στη βελτίωση της ζωής άλλων ανθρώπων. Για να το πετύχουμε αυτό, έχουμε ακολουθήσει δύσκολα και ριψοκίνδυνα μονοπάτια. Πράγματι, θεωρείται από πολλούς αδύνατο. Με επίγνωση ότι οι αποτυχίες θα ήταν περισσότερες σε αριθμό από τις επιτυχίες. Αλλά η ζωή αξίζει να τη ζήσουμε μόνο αν συνειδητοποιήσουμε τη μοναδικότητά μας με το να νοιαζόμαστε ευγενικά ο ένας για τον άλλον. Σε αυτό το είδος προσέγγισης, ο καθένας από εμάς έχει μια πρωταρχική αποστολή, και μόνο μία: να εκπληρώσει τις δυνατότητές του σε αρμονία με το περιβάλλον του.

Μια πλήρης σειρά λύσεων αναγέννησης ιστών που καλύπτουν τις πολλαπλές ανάγκες στην οστική αναγεννητική χειρουργική.

ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ UBGEN

Ιταλικής παραγωγής με σήμανση CE
Ολοκληρωμένη αναδιαμόρφωση

Λαμβάνοντας υπόψη το ταυτόσημο συστατικό του υδροξυαπατίτη με τη σύνθεση του ανθρώπινου οστού και την οργανική μήτρα που σχηματίζεται μετά από σύντομο χρονικό διάστημα, το σώμα αναγνωρίζει το RE-BONE® ως ένα υλικό που δεν είναι ξένο προς αυτό, και ως εκ τούτου μπορεί να ξεκινήσει το σχηματισμό του φυσικού οστού, την επαναπορρόφησή του και την αναδιαμόρφωσή του. Οι οστεοκλάστες επαναπορροφούν τους κόκκους και την ίδια στιγμή οι οστεοβλάστες σχηματίζουν το οστό. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, το RE-BONE® αντικαθίσταται πλήρως από το οστό, αποτρέποντας έτσι την επίδραση ξένων ουσιών.Κυτταρική ζωτικότητα

Συγκρίνοντας τη ζωτικότητα των κυττάρων των οστεοβλαστών του RE-BONE® με άλλες εταιρείες, μπορούμε να παρατηρήσουμε μεγαλύτερο ποσοστό επιβίωσης των κυττάρων που αντιστοιχεί στο 96%, αντί για το 90% του άλλου δείγματος της σύγκρισης.

Οστεοεπαγωγική ικανότητα

Το RE-BONE® διατηρεί τις περισσότερες από τις πρωτεΐνες της κυτταρικής μήτρας, οι οποίες είναι σημαντικές για την αναγέννηση του περιβάλλοντος ιστού. Πειράματα με βλαστοκύτταρα (ADSCs) από λιπώδη ιστό, αποδεικνύουν ότι το RE-BONE® μπορεί να προκαλέσει συγκεκριμένους οστικούς δείκτες (οστεοποντίνη – οστεοκαλσίνη – οστεονεκτίνη -κολλαγόνο τύπου Ι), των οποίων η συνολική έκφραση χαρακτηρίζει τον οστικό ιστό ήδη μετά από 21 ημέρες.

Μικροπορώδες για μειώση του χρόνου επαναρρόφησης του υποκατάστατου οστού

Πραγματοποιήθηκε ανάλυση με ηλεκτρονικό μικροσκόπιο σάρωσης (SEM) και οι εικόνες που δημιουργήθηκαν αποδεικνύουν μικρο-τραχύτητα, διακοκκώδη ρωγμή, που επιτρέπει στα αγγεία και τα κύτταρα να αποικιστούν στο μόσχευμα, μειώνοντας έτσι τον χρόνο επαναπορρόφησης.


Χαρακτηριστικά:

Το μόνο υλικό από 100% αλυσίδα Ιταλικής παραγωγής

Προέρχεται αποκλειστικά από τη μηριαία επίφυση των βοοειδών

Αποκυτταρωμένη και αποπρωτεϊνωμένη μέσω μιας μοναδικής

διαδικασίας

Αναπτύχθηκε σε συνεργασία με το Τμήμα Βιοϊατρικών

Επιστημών του Πανεπιστήμιο της Πάντοβας

Αλληλουχία: θερμικό σοκ – χημικό πλύσιμο / Y Rays

Αποθήκευση σε θερμοκρασία δωματίου 5°C έως 30°C

Σήμανση CE. Ιταλικό Υπουργείο Πιστοποιήσεων Υγείας

Πλεονεκτήματα:

Βιοσυμβατό και νανοδομημένο

Παρόμοια με την κυτταρική μήτρα του ανθρώπινου οστού, προάγει

κυτταρική προσκόλληση, πολλαπλασιασμός και διαφοροποίηση

Επιτρέπει τη νεοαγγειογένεση χάρη στη διατήρηση των πρωτεϊνών

της εξωκυτταρικής μήτρας

Ογκομετρικά σταθερό

Μειωμένος χρόνος επαναπορρόφησης

Το RE-BONE® επιτρέπει στα κύτταρα και στα αγγεία να

αποικίζουν πιο γρήγορα

Τραχιά επιφάνεια: εξαιρετική πρόσφυση κυττάρων και

απορρόφηση αίματος

Naturactis

Naturactis
Το εμφύτευμα Naturactis χάρη στον σχεδιασμό και την κατασκευή του αποτελεί πραγματικά ένα μοναδικό εμφύτευμα. Λειτουργεί σε πολλές κλινικές περιπτώσεις, σε μαλακό οστό, σε σκληρό οστό στην αισθητική ζώνη και αποτελεί την ιδανική επιλογή για απαιτητικές ενδείξεις και πρωτόκολλα, όπως η άμεση εμφύτευση και η άμεση φόρτιση.
Παρέχει εξαιρετικά υψηλή αρχικη σταθερότητα η οποία οφείλεται στο διπλό ασύμμετρο σπείρωμα του καθώς και στο πρωτοποριακό σχεδιασμό του ακρορριζιου (deep blade design apex). Το εμφύτευμα Naturactis τοποθετείται υπο οστικά (sub-crestal position) για το καλύτερη δυνατό αισθητικό αποτέλεσμα.
[video width="960" height="540" poster="https://aksiontech.com/wp-content/uploads/2019/10/screen-16.27.2613.01.2020.png" mp4="https://aksiontech.com/wp-content/uploads/2019/10/Naturactis-Active-by-nature.mp4"][/video]

Naturall+

Naturall+
Το εμφύτευμα Naturall+ χάρη στο κωνικό σχήμα και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του (straight neck and slightly supra-crestal positionning) αποτελεί την ιδανική λύση για όλες σχεδόν τις κλινικές περιπτώσεις. Ανταποκρίνεται σε όλες τις περιοχές του στόματος ανεξαρτήτου πάχους οστών και οστικής πυκνότητας διευκολύνοντας έτσι την διαδικασία για την επίτευξη ενός μονίμου λειτουργικού και αισθητικού αποτελέσματος.
[video width="960" height="540" mp4="https://aksiontech.com/wp-content/uploads/2019/10/Naturall-Anatomical-implant.mp4" poster="https://aksiontech.com/wp-content/uploads/2019/10/screen-16.48.4113.01.2020.png"][/video]