Ubgen

UBGEN

SPECIALISTS OF BONE SURGERY IN DENTISTRY

Η Γη: ένας κόκκος άμμου σε μια τεράστια κοσμική αρένα. Μέχρι σήμερα, ο μόνος γνωστός κόσμος που μπορεί να υποστηρίξει τη ζωή. Όλοι όσοι αγαπάμε και κάθε άνθρωπος έχει ζήσει την ύπαρξή του εδώ. Εδώ είμαστε. Αυτό είναι το σπίτι μας. Αυτοι ειμαστε. Αυτός είναι ο λόγος που αποφασίσαμε να αφιερώσουμε την επαγγελματική μας ζωή στη βελτίωση της ζωής άλλων ανθρώπων. Για να το πετύχουμε αυτό, έχουμε ακολουθήσει δύσκολα και ριψοκίνδυνα μονοπάτια. Πράγματι, θεωρείται από πολλούς αδύνατο. Με επίγνωση ότι οι αποτυχίες θα ήταν περισσότερες σε αριθμό από τις επιτυχίες. Αλλά η ζωή αξίζει να τη ζήσουμε μόνο αν συνειδητοποιήσουμε τη μοναδικότητά μας με το να νοιαζόμαστε ευγενικά ο ένας για τον άλλον. Σε αυτό το είδος προσέγγισης, ο καθένας από εμάς έχει μια πρωταρχική αποστολή, και μόνο μία: να εκπληρώσει τις δυνατότητές του σε αρμονία με το περιβάλλον του.

Μια πλήρης σειρά λύσεων αναγέννησης ιστών που καλύπτουν τις πολλαπλές ανάγκες στην οστική αναγεννητική χειρουργική.

ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ UBGEN

Ιταλικής παραγωγής με σήμανση CE
Ολοκληρωμένη αναδιαμόρφωση

Λαμβάνοντας υπόψη το ταυτόσημο συστατικό του υδροξυαπατίτη με τη σύνθεση του ανθρώπινου οστού και την οργανική μήτρα που σχηματίζεται μετά από σύντομο χρονικό διάστημα, το σώμα αναγνωρίζει το RE-BONE® ως ένα υλικό που δεν είναι ξένο προς αυτό, και ως εκ τούτου μπορεί να ξεκινήσει το σχηματισμό του φυσικού οστού, την επαναπορρόφησή του και την αναδιαμόρφωσή του. Οι οστεοκλάστες επαναπορροφούν τους κόκκους και την ίδια στιγμή οι οστεοβλάστες σχηματίζουν το οστό. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, το RE-BONE® αντικαθίσταται πλήρως από το οστό, αποτρέποντας έτσι την επίδραση ξένων ουσιών.Κυτταρική ζωτικότητα

Συγκρίνοντας τη ζωτικότητα των κυττάρων των οστεοβλαστών του RE-BONE® με άλλες εταιρείες, μπορούμε να παρατηρήσουμε μεγαλύτερο ποσοστό επιβίωσης των κυττάρων που αντιστοιχεί στο 96%, αντί για το 90% του άλλου δείγματος της σύγκρισης.

Οστεοεπαγωγική ικανότητα

Το RE-BONE® διατηρεί τις περισσότερες από τις πρωτεΐνες της κυτταρικής μήτρας, οι οποίες είναι σημαντικές για την αναγέννηση του περιβάλλοντος ιστού. Πειράματα με βλαστοκύτταρα (ADSCs) από λιπώδη ιστό, αποδεικνύουν ότι το RE-BONE® μπορεί να προκαλέσει συγκεκριμένους οστικούς δείκτες (οστεοποντίνη – οστεοκαλσίνη – οστεονεκτίνη -κολλαγόνο τύπου Ι), των οποίων η συνολική έκφραση χαρακτηρίζει τον οστικό ιστό ήδη μετά από 21 ημέρες.

Μικροπορώδες για μειώση του χρόνου επαναρρόφησης του υποκατάστατου οστού

Πραγματοποιήθηκε ανάλυση με ηλεκτρονικό μικροσκόπιο σάρωσης (SEM) και οι εικόνες που δημιουργήθηκαν αποδεικνύουν μικρο-τραχύτητα, διακοκκώδη ρωγμή, που επιτρέπει στα αγγεία και τα κύτταρα να αποικιστούν στο μόσχευμα, μειώνοντας έτσι τον χρόνο επαναπορρόφησης.


Χαρακτηριστικά:

Το μόνο υλικό από 100% αλυσίδα Ιταλικής παραγωγής

Προέρχεται αποκλειστικά από τη μηριαία επίφυση των βοοειδών

Αποκυτταρωμένη και αποπρωτεϊνωμένη μέσω μιας μοναδικής

διαδικασίας

Αναπτύχθηκε σε συνεργασία με το Τμήμα Βιοϊατρικών

Επιστημών του Πανεπιστήμιο της Πάντοβας

Αλληλουχία: θερμικό σοκ – χημικό πλύσιμο / Y Rays

Αποθήκευση σε θερμοκρασία δωματίου 5°C έως 30°C

Σήμανση CE. Ιταλικό Υπουργείο Πιστοποιήσεων Υγείας

Πλεονεκτήματα:

Βιοσυμβατό και νανοδομημένο

Παρόμοια με την κυτταρική μήτρα του ανθρώπινου οστού, προάγει

κυτταρική προσκόλληση, πολλαπλασιασμός και διαφοροποίηση

Επιτρέπει τη νεοαγγειογένεση χάρη στη διατήρηση των πρωτεϊνών

της εξωκυτταρικής μήτρας

Ογκομετρικά σταθερό

Μειωμένος χρόνος επαναπορρόφησης

Το RE-BONE® επιτρέπει στα κύτταρα και στα αγγεία να

αποικίζουν πιο γρήγορα

Τραχιά επιφάνεια: εξαιρετική πρόσφυση κυττάρων και

απορρόφηση αίματος